С14 даљински управљачи

  • Battery

    Батерија

    СЦАНРЕЦО ЗАМЈЕНА БАТЕРИЈЕ 7.2В 3300мАх ЗА БЕЖИЧНИ ДАЉИНСКИ (СЦХВИНГ) 593/98384265